0(484) 223 13 32 info@hacihuseyinagavakfi.org

1966 yılında Siirt’te doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi tamamladıktan sonra Siirt’te bulunan işyerimde başladığım ticaret hayatıma, 1983 yılında İstanbul’da bulunan iş yerime geçerek devam ettim.

İstanbul Bakırköy’de ikamet etmekteyim. Evli ve üç çocuk babasıyım. 2004-2009 yılları arası Bakırköy Belediyesi Meclis üyeliği, 2009-2014 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliği, 2014 yerel seçimleri Bakırköy Belediye Başkan Adaylığı, 1 Kasım 2015 tarihinde İstanbul 3.bölge 26.dönem milletvekili adaylığı görevlerinde bulunmakla birlikte, Turing kongre üyesi, Kızılay Kongre üyesi, İTO üyesi, Tursab Üyeliği gibi birçok sivil tolum kuruluşunda çalışmalar yaptım ve halen yapmaktayım.

Merkezi Siirt’te bulunan 1840 yılında kurulan Mahmud Paşazade El Hac Hüseyin Ağa Bin Recep Ağa Vakfının 2017 yılında rahmeti Rahmana kavuşan merhum abimden sonra aile üyelerimizin talebi ile Mütevellilik görevini yürütmekteyim.