0(484) 223 13 32 info@hacihuseyinagavakfi.org
Hacı Hüseyin Ağa Vakfı Mütevelliği pandemi nedeniyle kiralara zam yapmama kararı aldı.

Bütün dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle esnaf ve tüccarlar büyük zorluklar yaşıyor. Bu zorluklardan bir tanesinde kiralara yapılan zamlar. Hacı Hüseyin Ağa Vakfı Mütevellilği de bu durumu göz önünde bulundurarak kiralara zam yapmama kararı aldı.

Vakfın Mütevellisi ve Vakıflar Genel Müdürlüğü Meclis Üyesi Mehmet Emin ERTEKİN yaptığı açıklamada  kiracıların ekonomik durumlarını göz önünde bulundurarak böyle bir karar aldıklarını belirtti.

Pandemi dönemini ekonomik açıdanda daha kolay atlatabilmek için herkesin ben ne yapabilirim diye düşünmesi gerektiğini belirten Ertekin “Bizde kiracılarımızın pandemi döneminde yaşadıkları ekonomik zorlukları düşünerek kiralara zam yapmama kararı aldık. İşyeri ve tarla olarak 300’ün üstünde gayrimenkulümüz bulunuyor. Bunların kiracılarına bu durumu kendilerine ilettik.” dedi.

kaynak : https://www.yenisiirt.com/haci-huseyin-aga-vakfi/